8e7ce0f0-6d36-4847-8b0e-b170ab0d43bc

O nama


Software Development & Technology Specialists

Bios ICT d.o.o. je Hrvatska razvojna tvrtka s fokusom na rješenjima za upravljanje tvrtkama i prodajnim mjestima (Restoranima, trgovinama, hotelima). Naš tim programera fokusiran je na izgradnji intuitivnih software rješenja za sve naše klijente, kako trenutne tako i buduće.

Specijalizirani smo za dizajn i razvoj mobilnog, internetskog i stolnog POS softvera koji je siguran, pouzdan i jednostavan za upotrebu. Korisničko iskustvo koje imamo jednako je važno kao i prednosti koje naš softver može pružiti vašoj tvrtki. To je karika koja  osigurava da Bios ICT ostaje na vrhunskoj razini razvoja  softwarea i vrhunske profesionalne opreme već 17 godina.Experts in Business Management Solutions 
Posiflex-a i Ordermana klijentim pruža sigurnost i ozbiljnost u poslovanju.   Kao stručnjaci na području softvera Bios ICT je našao ravnopravan korak u pružanju svojim klijentima i najbolja hardwareska rješenja i opremu na prodajnom mjestu. Integrirajući svoj softver s priznatim hardwareom kao što su kompanikje poput

Svakodnevno radimo zajedno s vlasnicima poduzeća, prenosimo im najbolje ideje i rješenja za upravljanje poslovanjem. Omogućujemo tvrtkama da troše manje vremena na redovno poslovanje i više vremena za opsluživanje svojih kupaca. Zajedno, to rezultira povećanjem zarade koju želimo dobiti svim našim klijentima.
Posvećeni Vašem uspjehu I rastu
Naša predanost analiza rasta klijenata te napredovanje na današnjim neprestano promjenjivim tržištima uvijek je prisutna u softveru, hardveru i uslugama koje nudimo svojim klijentima. S BiosCocktailom svaka se funkcija razvija sa premisom na Vašu tvrtku.


Naš je cilj ukloniti pritiske dugotrajnog poslovanja, problema s kupcima, dugih linija i ostalih štetnih učinaka neučinkovitog poslovanja. BiosCocktail je razvijen s ciljem uklanjanja ovih problema i na taj način spašava vašu tvrtku od troškova lošeg upravljanja koji utječu na vašu budućnost.
Potpuna podrška


Razumijemo da je vođenje poduzeća velika odgovornost, a pomoć je potrebna odmah ako nešto pođe po zlu. Bios ICT je opredijeljen biti tamo za svoje klijente kada se pojave bilo kakvi problemi ili problemi.


BiosCocktail software ugošćuje veliku i stalno ažuriranu bazu znanja za sve svoje kupce, kao i žive mogućnosti podrške za svoje klijente. S BiosCocktailom se nećete morati brinuti zbog malog problema koji će uništiti vaš radni dan jer ćemo vas mi vratiti na pravi put što je prije moguće.


RJEŠAVANJE SPOROVA
R.1.) Sukladno Uredbi br. 524/2013 Europskog parlamenta i Vijeća, uvedena je obveza trgovcima koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji da na svojim stranicama osiguraju elektronsku poveznicu s platformom za online rješavanje potrošačkih sporova. Platformi za rješavanje potrošačkih sporova putem interneta kupac može pristupiti putem ove poveznice: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HR.
R.2.) U slučaju spora između potrošača i trgovca, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore i Sudu časti Hrvatske obrtničke komore. Eventualne sporove trgovac i potrošač nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Split-u.