8e7ce0f0-6d36-4847-8b0e-b170ab0d43bc

Uvjeti dostave

Rokovi za dostavu za Bios ICT d.o.o. će sve narudžbe pristigle do 12 sati pokušati u što je mogućem kraćem roku isporučiti kurirskoj službi. Kurirska služba dostavit će proizvode u najkraćem mogućem vremenu s obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa. Rok za dostavu za vrijeme epidemije korona virusom ne postoji, te također ne vrijedi nikakav rok ako je dostavna služba spriječena dostaviti proizvod zbog situacije s korona virusom, također ne vrijedi ako dođe do poremećaja u radu kurirske službe zbog naglog povećanja broja internet kupnji. Dostava je radnim danom. Radni dani su ponedjeljka do petka izuzevši praznike i neradne dane. Inter Bios ICT  d.o.o. ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem dostave naručenog proizvoda. Inter Bios ICT  d..o.o. ne može utjecati niti predvidjeti točno vrijeme koje će biti potrebno kurirskoj službi da dostavi proizvod s obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa. Također zbog povećanog broja internet narudžbi postoji mogućnost kašnjenja isporuke od strane Inter Bios ICT  d.o.o. prema kurirskim službama, te ćemo iste poslati slijedeći radni dan.

Pri narudžbi u iznosu manjem od 250,00 kn vrijedi ovaj cjenik:

·         Paket do 10 kg težine: 30,00 kn sa PDV-om

·         Paket od 10,01 do 19,99 kg: 35,50 kn sa PDV-om

Za narudžbe iznad 250,00 kn, a težina paketa ne prelazi 10 kg (pakirano u 1 paket), troškove dostave na području Republike Hrvatske snosi Inter Bios ICT  d.o.o.

Za paket težine veće od 20 kg kontaktirat će Vas naš operater s točnim iznosom cijene dostave.

 

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske, prema uvjetima koji su jednaki za sva područja dostave. U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda.

Proizvode naručene u online trgovini BIOS ICT  d.o.o. dostavljaju dostavne službe HP Express, Overseas Express i GLS Croatia d.o.o.

Narudžbe zaprimljene radnim danom do 13h šaljemo isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon 13h šaljemo idući radni dan. Naručene proizvode ne šaljemo subotom, nedjeljom, blagdanom i državnim praznikom.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

Dostava narudžbe vrši se na adresu koju je kupac naveo pri registraciji ili prilikom narudžbe proizvoda. Najmanje tri sata prije dostave, kupac će biti obaviješten SMS porukom od strane dostavne službe o vremenu dostave pošiljke.

Kada BIOS ICT  d.o.o. putem dostavne službe isporuči proizvod kupcu (odnosno primatelju), on (odnosno primatelj) je dužan preuzeti dostavljeni paket potpisom na dostavnici čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

Kupac je prilikom preuzimanja paketa dužan robu odmah pregledati i uočene nedostatke odmah prijaviti dostavljaču, odnosno može odbiti primitak robe ukoliko roba ima uočljive nedostatke ili je isporučena roba koja nije bila naručena.

U slučaju da u vrijeme dostave nema nikoga na navedenoj adresi, dostavna služba ostavit će obavijest o prispijeću pošiljke s kontakt telefonom na koji kupac može dogovoriti ponovni način dostave.

Ako se proizvod koji je upućen kupcu odnosno primatelju vrati u BIOS ICT  d.o.o. jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, kupac će o tome biti obaviješten e-mailom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

·         da se naručeni proizvod, na pisani zahtjev kupca e-mailom, ponovo dostavi na adresu kupca, odnosno primatelja

·         da naručeni proizvod preuzme na adresi trgovine BIOS ICT  d.o.o. uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja

Narudžba se poništava ukoliko kupac u roku od 3 dana ne odgovori na upućeni mu e-mail.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, BIOS ICT  d.o.o. ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

U slučaju da u narudžbi postoje proizvodi koji nisu na zalihi, kupac će o tome dobiti obavijest najkasnije idući radni dan od dana naručivanja. Kupac tada može odlučiti želi li otkazati isporuku cijele ili dijela narudžbe, a ukoliko je robu platio unaprijed, razlika u uplaćenom novcu (otkazivanje jednog dijela narudžbe), odnosno cijeli iznos (otkazivanje cijele narudžbe) biti će mu vraćen na račun naveden prilikom narudžbe u roku od 3 radna dana.

Proizvodi će biti zapakirani u originalnu zaštitnu ambalažu koja se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. U cijenu pojedinačnog proizvoda nije uključena cijena dostave, osim ukoliko nije drukčije naznačeno (naznaka „besplatna dostava“).

Trošak dostave obračunava se u skladu sa cjenikom dostave.