8e7ce0f0-6d36-4847-8b0e-b170ab0d43bc

WIFI

5 razloga zbog kojih restoran treba ponuditi besplatni wifi svojim kupcima


1. Kvalitetna i brza WiFi mreža povećava konkurentnost i razinu usluge te vas stavlja ispred konkurencije
Bez sumnje, većina ljudi voli ići u restorane, među restoranima se povećava konkurencija kako bi privukli nove kupce. Danas je za mnoge digitalne korisnike kvalitetan  wifi, a ako je besplatan, dovoljan je razlog da odaberu vaš restoran.


2. Besplatno promicanje i marketing
Sve je više gostiju koji digitaliziraju jedan dio svojih doživljaja objedovanja, dijeleći fotografije, preporuke, komentare itd. sa obitelji ili s prijateljima dok uživaju u ručku ili večeri. Upravitelji restorana moraju razumjeti ovo novo ponašanje svojih gostiju  kako bi postigli izvrsno cjelokupno iskustvo a  to je promicanje mrežne komunikacije, što gostima omogućuje da postanu vaši najbolji prodavači.

3. Promocija lojalnosti kupaca
kroz aplikaciju za društvene mreže možete pratiti lojalnost gostiju i pratiti stalne goste te im omogućiti nagrade ili ponuditi dodatne besplatne usluge.
Također lista stalnih kupaca  i njihovi komentari na društvenim mrežama mogu se iskoristiti u besplatnu promociju vašeg objekta.

4. Pridobijte goste iz obližnjih hotela
Mnogi hoteli naplaćuju wifi, besplatan wifi u hotelima  je obično loš a povezanost ili je potrebno biti na određenom području hotela. Ti se kupci obično obraćaju najbližim restoranima tražeći bolju Internet vezu dok uživaju u ručku, što postaje zanimljiv element pridobivanja gostiju iz obližnjih hotela.

5.- Uhvatite leadove
Besplatni wifi ima prednost što vam može donijeti veliku bazu podataka gostiju što u budućnosti možete iskoristiti za izravnu komunikaciju.

U skladu s tom prednosti, kroz našu aplikaciju možete podijeliti zanimljivu inicijativu kao što je wifi facebook društvena mreža.
Naziva se "Facebook Wifi" i omogućuje vlasnicima restorana ili drugim poslovnim subjektima koji nude besplatni WiFi svojim kupcima u zamjenu za prijavu na facebook stranici restorana.
NET ROUTER BOARD 951Ui-2HnD (RouterOS L4)

NET ROUTER BOARD 951Ui-2HnD (RouterOS L4)

Mikrotik RB951Ui-2HnD, 10,100 Mbit/s, 2.4 GHz, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n,IEEE 802.3,I..

187.50€ Bez PDV-a: 150.00€

WIFI RJEŠENJE S UPRAVLJAČKOM KONZOLOM

WIFI RJEŠENJE S UPRAVLJAČKOM KONZOLOM

Nisu potrebne lozinke ili pristupni kodovi!Nakon spajanja na vašu Wi-Fi mrežu, kupci se prosljeđuju ..

250.00€ Bez PDV-a: 200.00€

Prikazuje {start} do {end} od {total} ({pages} Stranica)